Over Tongkat Ali

Waarom Tongkat Ali Extract

Mannen in het Oosten gebruiken Tongkat Ali al eeuwenlang om bijna alle aspecten van hun leven te verbeteren - van fysieke kracht tot vruchtbaarheidskenmerken.

 

Nu suggereren onderzoeken van over de hele wereld de effectiviteit van longjack bij het leveren van deze voordelen.

 

Klinische onderzoeken hebben bijvoorbeeld gemeld dat Tongkat Ali de spiergroei kan ondersteunen en de verbranding van lichaamsvet kan bevorderen.

 

Dit effect is gebaseerd op de T-boosting eigenschappen. Naast pure spiermassa, is er gesuggereerd dat Tongkat Ali ook het uithoudingsvermogen, het uithoudingsvermogen en de kracht verhoogt.

 

Tongkat Ali is ook een krachtig adaptogeen, wat betekent dat het de stresstolerantie kan verbeteren. Met andere woorden, dit kan voorkomen dat de uitdagingen van het dagelijks leven een negatieve invloed hebben op uw mentale en fysieke welzijn.

 

In één onderzoek rapporteerden mensen die Tongkat Ali namen een afname van 11% in spanning, 15% afname in verwarring en 12% afname in woedeniveaus.

 

Chemisch gezien bevat Tongkat Ali nogal wat actieve verbindingen die in onderzoek worden genoemd:

 • Quassinoïden (vooral Eurycomanone) androgeenspiegels en ondersteunt de vruchtbaarheid. Ook voorgesteld om parasieten, bacteriën en andere insecten te bestrijden.

 • Terpenen zoals Euryleen en Teurileen, krachtige antioxidanten met een antitumoreffect.

 • Eurypeptiden hebben in onderzoeksstudies antistress, anti-aging en hormoonbalancerende eigenschappen aangetoond.

 

Naast het bovenstaande kan longjack ook een geweldige bron zijn van andere fytochemicaliën met antioxidatieve, ontstekingsremmende en anti-verouderingseigenschappen die gunstig zijn voor elke man.

Wat is Tongkat Ali Extract ?

Tongkat Ali (Eurycoma longifolia), ook bekend als Maleisische ginseng, is een hoge struik afkomstig uit Zuidoost-Azië.

 

Het is vooral populair in Thailand, Myanmar, Maleisië en Indonesië, waar het ook Tung Saw en Pasakbumi (of Pasak Bumi) wordt genoemd. In de westerse wereld gaat Tongkat Ali onder de algemene naam Longjack.

 

Eeuwenlang wordt Tongkat Ali gebruikt in traditionele oosterse geneeswijzen waarvan wordt aangenomen dat het de lichaamsfuncties in evenwicht brengt, het uithoudingsvermogen herstelt en gezond ouder worden ondersteunt.

 

Nu wordt Tongkat Ali vooral gebruikt als een versterker van mannelijkheid en fysieke prestatievermogen door atleten, vechters en in het algemeen mannen die meer willen bereiken in het leven.

Voordelen van Tongkat Ali 

 • Boost Test

 • Verbetert sportprestaties 

 • Hoger libido

 • Verlaagt cortisol 

 • Verbetert slaap

 • Verlicht depressiegevoelens

 • Verbetert vruchtbaarheid 

Aanbevolen gebruik Tongkat Ali 

 • Neem 2 capsules tweemaal per de dag.

 • Capsules innemen bij voorkeur voor een maaltijd.

 • Gebruik 4 weken vervolgens 1 week rust. 

Disclaimer 

Voor Tongkat Ali geldt er in de EU een Novel Food Regulation. Dit is vastgelegd in “regulation 258/97” onder Eurycoma longifolia. Bij aankoop van Tongkat Ali geeft u aan kennis te hebben genomen van de Novel Food Regulation voor Eurycoma longifolia van de Europese commissie.

Dit is geen voedingssupplement. Dit product is een research chemical en enkel bestemd voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie. Buiten bereik van kinderen houden.

Alle informatie en voorbeelden over de werking en gebruik van Tongkat Ali op deze website zijn enkel informatief en gebaseerd op gebruik en ervaringen van studies en de eeuwenlange ervaringsdeskundigen.

De minimale leeftijd om Tongkat Ali te kopen is 18 jaar. Tongkat Ali is ''niet'' voor consumptie geschikt. Bij aankoop gaat u akkoord met onze voorwaarden.