Over Fadogia Agrestis

Waarom Fadogia Agrestis?

Fadogia agrestis is een traditioneel gebruikt afrodisiacumkruid als test-booster. Uit onderzoek is gebleken dat Fadogia Agrestis een krachtige boost kan geven aan het testosteron-gehalte en werkt als een libido-versterker.

 

Er is opgemerkt dat, hoewel de frequentie van montage / intromissie wordt verhoogd en de latentie wordt verlaagd (gebruikelijk voor afrodisiaca), de ejaculatielatentie, of de tijd die nodig is om te ejaculeren na intromissie, langer lijkt te zijn; dit is niet gebruikelijk voor afrodisiaca.

 

Fadogia agrestis wordt steeds populairder onder atleten en bodybuilders als alternatief voor anabole steroïden. 

Wat is Fadogia Agrestis?

Fadogia agrestis is een plant uit Nigeria. Het wordt al lang door inboorlingen daar gebruikt voor het stimuleren van testosteron en libido.

 

Dierstudies hebben aangetoond dat het het paargedrag, de testosteronniveaus en de testikelgrootte kan verhogen, en dat het pijnstillende eigenschappen kan hebben en zwelling kan verminderen. 

 

De stengel wordt gebruikt om medicijnen te maken. Mensen nemen Fadogia agrestis om ED (erectiestoornissen, impotentie) te behandelen, de zin in seks te vergroten, atletische prestaties te verbeteren en bodybuilding te ondersteunen. Fadogia agrestis wordt ook gebruikt om malaria te behandelen.

Voordelen van Fadogia Agrestis 

  • Boost testosteron

  • Verhoogt libido 

  • Verbeter sportprestaties

  • Verlengt ejaculatie latentie 

Aanbevolen gebruik 

  • Twee capsules tweemaal daags.

  • Gebruik 4 weken dan 1 week rust.